Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرنگار «پارسینه»، خبرگزاری رویترز به نقل از سه منبع آگاه گزارش داد مایک پومپئو، وزیر خارجه ایالات متحده، قصد دارد پیش از سخنرانی در کنفرانسی که روز سه شنبه برگزار می‌شود، با مدیران شرکت‌های نفتی بزرگ دیدار کرده تا به وسیله آن‌ها تلاش‌های دولت آمریکا برای افزایش صادرات نفت خام به آسیا و حمایت از سیاست منزوی کردن ایران را تقویت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این اقدام نشان دهنده تلاش قابل توجه تازه‌ای برای متمایل کردن مدیران نفتی به دستور کار «سلطه انرژی» دولت ترامپ است که می‌خواهد اهداف دیپلماتیک و سیاسی این کشور را از طریق توسعه سریع صادرات نفت و گاز پی بگیرد. این تلاش در متقاعد کردن کشور‌هایی همچون چین، لهستان، ژاپن و کره جنوبی برای خرید بیشتر نفت و گاز آمریکا موفق بوده است.
سه منبع آگاه از دو شرکت نفتی که در جریان این موضوع قرار گرفته اند می‌گویند پومپئو قصد دارد درباره شیوه تقویت سلطه جهانی آمریکا در بخش انرژی، به ویژه در آسیا، و منزوی کردن بیشتر ایران از طریق تقویت روابط با دیگر کشور‌های خاورمیانه صحبت کند. زمان و مکان این دیدار هنوز مشخص نیست.
به دنبال نشست هوستون، وزیر خارجه آمریکا می‌خواهد در کنفرانس «سِراویک» کمپانی اطلاعات محور «آی اچ اس مارکیت»، بزرگ‌ترین گردهمایی صنعت نفت و گاز آمریکا، سخنرانی کند. او همچنین دیداری هم با کارمندان وزارت خارجه آمریکا خواهد داشت.
مدیران شرکت‌های نفتی بزرگی همچون شورون، توتال، رویال داچ شل، کونوکو فیلیپس، و اکسیدنتال پترولئوم به نشستی که پشت در‌های بسته برگزار می‌شود دعوت شده اند. همچنین نمایندگانی از این شرکت‌ها در کنفرانس عمومی «سراویک» سخنرانی خواهند کرد.
به گفته دو تن از منابع مذکور، انتظار می‌رود پومپئو در نشست خصوصی با مدیران شرکت‌های نفتی، درباره برنامه ترامپ برای «اتحاد استراتژیک خاورمیانه» (مِسا) صحبت کند. این نهاد که از آن با نام «ناتوی عربی» هم یاد می‌شود شامل کشور‌های عربستان سعودی، کویت، امارات متحده عربی، قطر، عمان، بحرین، مصر و اردن است که هدف کاخ سفید برای محدود کردن ایران را دنبال می‌کند.
این اتحاد با اختلاف میان قطر و عربستان تا کنون محقق نشده است و کناره گیری مذاکره کننده آمریکایی آن، آنتونی زینی، موجب شده است که سرنوشت آن به خطر افتد.
در نشست روز سه شنبه همچنین انتظار می‌رود که سیاست آمریکا در آسیا که دولت از آن با عنوان «لبه آسیا» یاد می‌کند مرود بحث قرار بگیرد. هدف این سیاست تقویت امنیت انرژی آسیا با افزایش صادارت نفت و گاز آمریکا به این منطقه است.
ایالات متحده با تولید بیش از ۱۲ میلیون بشکه نفت خام در روز، بزرگ‌ترین تولیدکننده این ماده در جهان است و همچنین بزرگ‌ترین صادرکننده محصولات پالایشی مانند سوخت دیزل و بنزین است.
این کشور در سال ۲۰۱۶ و با تصمیم باراک اوباما به چهار دهه ممنوعیت صادرات نفت خام پایان داد و فروش سوخت، نفت خام و ال‌ان‌جی به مشتریان آسیایی، از جمله چین را گسترش داد تا بر تجارت جهانی انرژی مسلط شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نفت آسیا تحریم ایران نفت آمریکا مایک پومپئو دونالد ترامپ ناتوی عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۸۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، به گفته ۴ منبع آگاه پس از تصویب قانون فروش یا ممنوعیت تیک تاک در آمریکا، بایت دنس(مالک اپ) ترجیح می دهد در صورت عدم وجود گزینه های قانونی برای مقابله با قانون مذکور به جای فروش پلتفرم، آن را در آمریکا تعطیل کند.

به گفته آنها الگوریتم های تیک تاک که برای فعالیت به آنها اتکا کرده برای کل عملیات های بایت دنس اهمیت دارند و به همین دلیل احتمال فروش اپلیکیشن با با الگوریتم های بعید به نظر می رسد.

حساب های کاربری تیک تاک بخش کوچکی از درآمد کل بایت دنس و کاربران فعال روزانه آن را تشکیل می دهند، بنابراین شرکت مادر ترجیح می دهد در بدترین حالت، به جای فروش آن به خریداران آمریکایی، تیک تاک را در آمریکا تعطیل کند.

تعطیلی تیک تاک تاثیر اندکی بر کسب وکار بایت دنس دارد و شرکت الگوریتم های اصلی خود را از دست نمی دهد. این درحالی است که بایت دنس از اظهار نظر در این باره خودداری کرده ست.

این شرکت دیروز بیانیه ای در پلتفرم Toutiao (متعلق به خود بایت دنس) منتشر و اعلام کرد هیچ برنامه ای برای فروش تیک تاک ندارد.

این بیانیه در حقیقت پاسخی به مقاله نشریه اینفورمیشن بود که در آن اشاره شده بود بایت دنس مشغول بررسی گزینه های مختلف برای فروش کسب و کار تیک تاک در آمریکا بدون الگوریتم هایی است که ویدئو را به کاربران توصیه می کند.

از سوی دیگر زی چو مدیر ارشد اجرایی تیک تاک نیز روز چهارشنبه هفته گذشته پیش بینی کرد این شرکت برنده چالش قانونی برای جلوگیری از اجرای قانون مذکور می شود.

لایحه مذکور که در هفته گذشته در سنا تصویب شده بود، به امضای جو بایدن رییس جمهور آمریکا رسیده و هم اکنون به قانون تبدیل شده است. دولت بایدن لایحه ای را امضا کرده که به تیک تاک تا ۱۹ ژانویه فرصت می دهد کسب وکار خود در آمریکا را بفروشد یا با ممنوعیت در فروشگاه های اپلیکیشن روبرو شود.

کد خبر 6088959

دیگر خبرها

  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • تیک‌ تاک در آمریکا دست به انتحار می‌زند
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • آمریکا و رژیم صهیونیستی بیش از پیش منزوی شده اند
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
  • تیک‌تاک در آمریکا دست به انتحار می‌زند